Faceți cunoștință cu Mihaela 🇷🇴

#DiscoverEU!
15 martie 2023
Ziua Națională a Lecturii
16 martie 2023
Ea este unul dintre cei peste 8300 de tineri români 🇷🇴 care au câștigat un permis gratuit de călătorie cu trenul #DiscoverEU în Europa!
Mihaela ne-a transmis și că DiscoverEU 🇪🇺 a fost, pentru ea, cea mai complexă experiență de învățare.
„Călătoria mea a început în România, de unde am plecat spre vest: Ungaria, Austria, Cehia, Germania. Am mers zeci de kilometri la pas în fiecare zi ca să cunosc orașele mai mult decât dintr-o coadă la un obiectiv la alta. Deși am pornit de-acasă cu lucruri de văzut și de făcut în minte, experiența asta mi-a schimbat destinații și mi-a arătat ce avem nevoie sa văd”, a povestit Mihaela.
Întrebată de competențele noi dobândite pe parcursul călătoriei, Mihaela ne-a spus că „DiscoverEU e ocazia perfectă să dezvolți și să dobândești competențe și abilități, chiar și fără să-ți propui. Pe mine m-a ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile sociale prin interacțiunea cu oameni de vârste și naționalități diferite. Mi-am exersat competențele lingvistice și m-am întors acasă cu mai multă experiență în gestionarea unui buget.”
Citește integral povestea Mihaelei, alături de poveștile altor 4 tineri români, în link-ul din primul comentariu 👇
⚠️ Dacă ai 18 ani, poți face și tu parte din „euroaventura” #DiscoverEU. Înscrie-te până pe 29 martie și poți câștiga unul dintre cele 35000 de permise de călătorie gratuite!
#DiscoverEU | #DiscoverYourSkills #EuropeanYearOfSkills
Povești ale tinerilor români care au călătorit, până în prezent, cu „trenul” DiscoverEU în toată Europa sunt disponibile aici 👉 https://romania.representation.ec.europa.eu/…/discover…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut