Premiul UE pentru femei inovatoare 2021
24 iunie 2021
Conferința privind viitorul Europei
30 iunie 2021

Aflat la a 6-a ediție, CONNECTOR 6.0 își propune să creeze un spaţiu online de interacţiune pentru pasionați și facilitatori ai procesului de învățare non-formală.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de învăţarea interactivă: formatori, facilitatori, lucrători de tineret, cadre didactice din toate sectoarele acoperite de programele Corpul European de Solidaritate și Erasmus+: tineret, educaţia adulţilor, educaţie formală (preuniversitară sau universitară), formare profesională (VET).

Connector 6.0 se va desfășura online, pe platforma Zoom, pe parcursul a 4 zile, iar persoanele selectate vor avea posibilitatea să participe la unul din atelierele propuse a căror descriere poate fi găsită mai jos.

Informaţii suplimentare cu privire la eveniment şi la obiectivele acestuia se găsesc AICI iar agenda draft poate fi accesată AICI.

Înscrierea se face online prin completarea formularului de candidatură (este necesară în prealabil înregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) AICI.

Criterii de selecţie:
– implicarea activă în organizația pe care o reprezintă;
– motivaţia personală şi profesională;
– motivația de a împărtăși metodele învățate și a le pune în practică în comunitatea din care provin;
– abilităţi lingvistice, evenimentul se desfășoară integral în limba engleză.

Data limită pentru înscrierea online a candidaţilor din România este: 18 iunie 2021 27 iunie 2021.

Rezultatele selecţiei naţionale vor fi comunicate tuturor candidaţilor de către Agenţia Naţională din România.

Alte informații:
a. Numărul maxim de participanți din România: 30. Se așteaptă un număr de 100 de participanți din întreaga Europă, iar împărțirea pe ateliere va avea în vedere o distribuire geografică.
b. Participarea NU presupune vreo taxă sau alt cost de participare.
c. Toți participanții selectați vor fi contactați individual în vederea selectării atelierului la care urmează să ia parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sari la conținut