EVENIMENT ÎN CADRUL ANULUI EUROPEAN AL COMPETENȚELOR

Erasmus+
16 martie 2023
Euro Quiz
23 martie 2023
Zeci de elevi și cadre didactice din Târgu-Jiu, de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, au participat în cadrul evenimentului GEYC TALKS / Caravana Olteniei, la EUROPE DIRECT Gorj – Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj, în care au fost prezentate avantajele și competențele dobândite în cadrul mobilităților europene.
”Prezenți la evenimentul nostru, speakerii Teodora Akinola, Andrei Stupu, Alexandra Scoruș, Eugenia Mihaela Miulescu, Miruna Văduva au împărtășit din propiile experiențe Erasmus+. De astăzi, Comunitatea GEYC este mai mare și în acest sens le mulțumim gazdelor locale partenere – Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj și EUROPE DIRECT Gorj, pentru prilejuirea desfășurării evenimentului GEYC TALKS / Caravana Olteniei în MansArta”, a declarant Gabriel Brezoiu, managerul GEYC.
GEYC sprijină activitatea Eurodesk – rețea europeană de informare a tinerilor creată în 1990. Ca organizație de sprijin pentru Erasmus+, Eurodesk face informațiile despre mobilitățile de învățăre cuprinzătoare și accesibile tinerilor și celor care lucrează cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut