Politică de confidențialitate

CINE SUNTEM ?

Adresa sitului web este: www.cedgorj.ro

Vă informăm faptul că datele de contact pe care ni le funizaţi sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din România.

Conform Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, beneficiați de următoarele drepturi:

(i) Dreptul la informare : dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului de date personale, scopul în care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de Legea nr. 677/ 2001 pentru persoana vizată şi condiţiile în care pot fi exercitate;

(ii) Dreptul de intervenție: dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

De asemenea, în conformitate cu reglementările Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale, website-ul www.cedgorj.ro, se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor cu caracter personal și să prezinte în mod clar și transparent, modalitatea de colectare și utilizare a datelor colectate prin intermediul formularului de contact, așa cum se prezintă în pașii de mai jos.

       1. Colectarea de informații

Noi colectăm informații atunci când ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact. Informațiile colectate includ numele, prenumele, adresa de e-mail si ce detalii furnizati dumneavoastra in formularul de contact.

       2. Utilizarea de informații
Oricare dintre informațiile pe care le colectăm pot fi folosite pentru a:

  • Personaliza experiența dumneavoastră și pentru a răspunde nevoilor individuale
  • Îmbunătăți site-ul nostru
  • Contacta prin e-mail sau telefonic

       3. Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile dumneavoastră personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

       4. Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale.

       5. Consimțământul

Sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate atunci cand dumneavoastra ne vizitati site-ul.

În cazul în care nu sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate privind datele cu caracter personal, ne puteți contacta la numărul de telefon sau ne puteți lăsa un mail la adresa de email menționate pe site, iar ulterior vă veți da acordul sau nu privind modul în care vă putem folosi datele tale cu caracter personal.

Astfel ne confirmați faptul că ați citit și ați înțeles aspectele menționate în politica noastră de confidențialitate.

Sari la conținut