Reprogramare concurs ”Euro Quiz”!

Galerie Foto 2022
4 mai 2022
Ziua Europei la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”
11 mai 2022
Din cauza problemelor tehnice întâmpinate astăzi, 9 mai 2022, pentru a nu dezavantaja nicio echipă dintre cele înscrise în concursul Euro Quiz, etapa județeană este reprogramată pentru 🗓luni, 16 mai 2022, ora ⏰10:00.
Pași de urmat↩️
1️⃣. Intrați pe https://euroquiz.ro/ pentru Autentificare – cel mai târziu la ora 09:45 (echipele care nu vor fi autentificate până la această ora, vor pierde șansa de a participa) – Autentificarea în timpul comunicat este extrem de importantă!
2️⃣. La USER introduceți adresa de email cu care v-ați înscris și Parola aleasă. Dacă nu vă amintiți parola – aveți buton pentru Resetare parolă (vă rugăm să faceți testele și să vă asigurați că totul funcționează în condiții optime înainte de ziua concursului).
3️⃣. După ce ați intrat pe platformă o să vedeți afișat cronometrul descrescător care vă indică cât timp mai este până la începerea concursului.
4️⃣. La ora 10:00 începe concursul – timp de răspuns 75 de minute pentru cele 50 de întrebări.
5️⃣. La finalul concursului, după ce ați răspuns la întrebarea cu numărul 50 și ați validat încheierea acestuia o să vi se afișeze: Numărul de răspunsuri corecte și Timpul de răspuns pentru acestea.
📩 Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare, vă rugăm să utilizați următoarea adresă de e-mail: 👉concurs@bseurope.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sari la conținut