Understanding Europe România

”Viitorul este în mâinile tale!”
26 octombrie 2021
De Ziua Mondială a Filosofiei!
19 noiembrie 2021
Dacă ai între 16-25 de ani și vrei să faci parte din prima echipă Understanding Europe România🚀, îți așteptăm înscrierea.
Tinerii din Understanding Europe sunt, în primul rând, profesioniști. Vorbim de o rețea prezentă în peste 10 țări, care îți oferă acces la oportunități internaționale și care te pregătește într-un mediu multicultural.
Toate proiectele de educație europeană pe care urmează să le creăm în școlile și bibliotecile din România sunt susținute financiar de Station Europe, cu sprijinul partenerilor noștri, și chestiunea aceasta reprezintă un beneficiu real pe care eu, de exemplu, nu îl aveam când eram voluntar.🤝
Îmi doresc ca tu să te pregătești corect, să ai acces la oportunități internaționale, să îi ajuți și pe ceilalți să înțeleagă lucruri despre cum funcționează Europa, să crești într-un mediu profesionist. Și pentru asta, oferim o tabără de formare gratuită luna viitoare, care va fi doar începutul unei experiențe memorabile în lumea învățării experiențiale și a educației non-formale.
⬇Înscrierile (plus detalii suplimentare) sunt deschise aici, până pe 5 noiembrie: https://forms.gle/wwFHr3N2SPfGPs6H6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut